luni, 16 iulie 2018

OOTD: Bluză cu franjuri


       Astăzi o sa vă prezint bluza cu franjuri. Bluza aceasta îmi place enorm de mult, o port cu mult drag. Este o bluza chic, decupată la umeri. Este putin pe gât, dar nu este incomodă. In spate se prinde cu doi nasturi. Franjurile pornesc de la gât si se termina sus, de unde porneste mânecă. Este dintr-un material puțin elastic si se mulează foarte bine. Ea nu îsi pierde culoarea la spălat si nu necesită călcată. Daca aveti o bluza de acest gen va avertizez sa aveti mare grija cu franjurile când o băgați la spălat deoarece ele se pot incurca datorită invartelilor masinii. Va recomand sa o băgați întoarsă pe dos. Va avertizez cu acest lucru din propria experiență pentru ca eu am mai stricat o bluza de acest tip.
     Am ales sa asortez bluza cu o pereche de pantaloni negrii, tăiați in genunchi, cu talie inalta si o pereche de adidasi albi. Bluza am bagat-o în pantaloni. Acesti pantaloni i-am cumparat din Bershka. www.bershka.com (acesta este site-ul de unde puteți comanda). Nu stiu daca mai sunt acesti pantaloni pentru ca i-am cumparat de ceva timp dar cu siguranta o sa găsiți unii asemănători. 
   Această ținută am purtat-o intr-o excursie. Va prezint mai jos câteva poze din locurile in care am fost: Sighișoara, Biertan, Cetatea Rupea.







    Ce parere aveti despre tinuta mea? Dar despre fotografii? :)

4 comentarii: