joi, 23 aprilie 2020

Manichiură corectă cu produse Rosalind


       În articolul de azi vreau să vă vorbesc despre un site cu produse de unghii, si anume: ROSALIND.

       Dacă ești începătoare și nu ai un curs de unghii cu gel și nu știi despre fiecare produs în parte, ceea ce face el, ei bine, pe acest site, pe care l-am menționat mai sus găsești răspunsul la toate întrebările.

       Produsele sunt repartizare pe fiecare categorie în parte:

      🌸Prima categorie pe care o găsiți este cea a ojelor semipermanente, aici găsiți o gama foarte mare de culori.

       🌸Următoarea categorie este cea a produselor dedicate pregătirii unghiei dar și a produselor care redă strălucirea unghiei. Așadar, este vorba despre Primer, Baza si Top Coat. Fără aceste produse manichiura dumneavoastră nu va fi niciodată una bine realizată. 

       🌸Următoarea categorie este cea dedicată gelurilor UV. Rosalind îți oferă cele mai frumoase nuanțe care vor fi admirate de toată lumea.

       🌸O altă categorie care urmează este cea a pensulelor. La fel cum este și în cazul make-up-ului pensulele sunt foarte importante. Aici găsiți modele variate, pentru fiecare necesitate: construcție, modelare, pictura, french.

       🌸Următoarea categorie este cea a consumabilelor. Mai exact, în această categorie găsiți pile de diferite granulații, cleaner, ulei pentru cuticule,  etc.

        Eu am să mă opresc aici și mai departe vă las pe voi să descoperiți următoarele categorii dedicate unghiilor cu gel.

       Și nu degeaba v-am spus că aici găsiți raspunsul la toate întrebările despre fiecare produs. Atunci când dai click pe una din categorii, înainte de prezentarea produselor, sunt prezentate informații despre acele produse. 

       Încă un lucru interesant despre acest site, la fiecare comandă plasată primești si câte un CADOU.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu