marți, 20 martie 2018

Review: Apă micelară și loțiune tonică ELEMIS

       
              De ceva timp folosesc apa micelară și demachiantul de la AddaShop în ritalul meu de îngrijire a tenului, atât seara. cât și dimineața. Vreau să vă spun, că sunt foarte mulțumită de aceste două produse și voi continua să le folosesc.

             
Apa micelară Elemis














Prima dată o să vă vorbesc despre apa micelară. În ritualul de îngrijire a tenului, mai întâi, ne ocupăm de demachiere, apoi tonifiere și la final de hidratare. Apa micelară Elemis o aplic pe o dischetă demachiantă, apoi șterg, întâi buzele, continui cu ochii și la final tenul. 

Această apă micelară nu afectează deloc ochii, ba chiar hidratează pielea și lasă un aspect plăcut și catifelat. O puteți folosi înainte de a vă face un machiaj pentru a vă curăța fața sau după, pentru a vă demachia. Apa micelară are rolul de a curăța tenul de machiaj și de toate impuritățile.

Loțiune tonică Elemis















După demachiere urmează pasul doi din ritualul de îngrijire a tenului: tonifierea. Tot de la Elemis folosesc si tonicul cu caisă. Acesta este un tonic facial calmant, care are rolul de a menține nivelul natural al pH-ului și de tonifiere a pielii. Extractele de caisă, floare dulce și saponine din lemn de Quillaja, sunt benefice pielii, ajutând la calmarea și armonizarea ei.

După demachiere, aplicați pe o dischetă demachiantă tonicul și ștergeți ușor fața. După acest pas tenul vostru este pregătit pentru crema hidratantă. 

             


          Încercați-le și nu o sa fiți dezamăgite!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu